Coach op het WebTM     
Denkt u wel eens...
 
Wat moet ik toch met Marlies? Ik heb haar al vaker aangesproken op haar verzuim. Een lijstje overlegt met haar verzuimperioden en gevraagd of ik wat voor haar kan betekenen?
Zij zegt dat zij aan haar rug heeft en volgens haar mag zij van de bedrijfsarts geen spullen dragen naar of van de volgende verdieping. Ik ben weliswaar geen arts maar het is toch wel vreemd dat zij in de weekenden regelmatig optreedt als paaldanseres.
 
Mijn bedrijfsleidster Sophia de Wet is al een paar maanden ziek, wat is er aan de hand? Burn-out. Gelukkig hebben wij een re-integratieplan en werkt Sophia om de dag 2 uur. Zat ik gisteren het regionieuws door te lezen en lees dat de plaatselijke hockeyclub regionaal kampioen is geworden en zal promoveren. In een interview vertelt de coach over het succes van de club en dat zij voor volgend jaar gaan voor de landskampioenschap. Er zal meer moeten worden getraind. Het bestuur bevestigt in het artikel dat met de coach een contract is gesloten waardoor de coach 50% meer tijd aan de club kan besteden. Ik verslik me bijna in mijn koffie als ik de foto van de coach, mijn Sophia de Wet.
 
Wat moet ik toch met hem? Kwalitatief een goede medewerker, een vakman met een goed stel hersens. Maar met één vlekje: ik kan zo moeilijk met hem communiceren.
Op elke vraag krijg ik een snauwerig en vaag antwoord. Ik moet zo langzamerhand al mijn energie verzamelen om met hem samen te werken. Laatst was hij ziek. Ik kreeg van de bedrijfsarts te horen dat hij moeite heeft met de wijze waarop ik tegen hem doe. Hij weigert met mij om erover te praten. Ben ik nou zo onredelijk?
 
Dan is Coach op het web TM voor u een uitkomst. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en/of een afspraak met de coach op het web.
 
<<Home pagina                                                                                  Uit de praktijk>>

SVS-Studieklas op het web
Studieklas op het web is erop gericht om werknemers tijdens verzuim niet stil te laten staan. Verzuim wordt geen verloren tijd, maar een investering in de toekomst.

SVS-Studieklas op het web
 
SVS-Bedrijfsarts op het web
Bespreek het dossier van uw zieke werknemer online met de bedrijfsarts. Ook voor verzuimconsulten en spoedoproepen voor werknemers.

SVS-Bedrijfsarts op het web