Coach op het WebTM     
Een verhaal uit de praktijk
 
Hij is een succesvolle vertegenwoordiger. Ik had er geen omkijken naar. Een paar dingen begonnen echter op te vallen. Ik merkte steeds vaker dat hij van huis uit werkte. Ik had er wel eens naar gevraagd hoe dat nu zit en het bleken wat problemen te zijn in de relationele sfeer.  “Een Hbo’er lost dat zelf wel op” had ik altijd gedacht. De problemen waren groter dan mij werd verteld. Maandenlange sessies met verschillende deskundigen brachten hem geen soelaas. Tot mijn casemanager mij er op attent maakt: Coach op het web TM. Na een kennismakingsgesprek tussen de coach en de werknemer merkte ik na een aantal weken al een verandering bij mijn werknemer. De werknemer zei zelf al dat hij met de Coach op het web TM.  in een heel korte tijd de grip op zijn leven kreeg. Het regelmatig kunnen sparren met de coach op tijden die hem het beste uitkwamen en vanachter zijn bureau waren de factoren die de drempel voor hem hadden verlaagd. Het stellen van doelen was één van de zaken die hij moest aanpakken. Zijn doel was fris en helder: In de zomer, in de tuin zorgeloos van een biertje kunnen genieten met of zonder partner.  Dat doel is bereikt en mijn vertegenwoordiger is alweer geruime tijd aan het werk.  Hij woont weliswaar alleen maar heeft een nog fijnere relatie met zijn partner. Laatst zei hij nog tegen mij: “Een pilsje smaakt erg goed in mijn tuin zo in het zonnetje!”
 
 
<<Home pagina                                                                          Denkt u wel eens...>>

SVS-Studieklas op het web
Studieklas op het web is erop gericht om werknemers tijdens verzuim niet stil te laten staan. Verzuim wordt geen verloren tijd, maar een investering in de toekomst.

SVS-Studieklas op het web
 
SVS-Bedrijfsarts op het web
Bespreek het dossier van uw zieke werknemer online met de bedrijfsarts. Ook voor verzuimconsulten en spoedoproepen voor werknemers.

SVS-Bedrijfsarts op het web